Othon Michalas
 Αρχική Σελίδα | Εγγραφή | Παραλαβή αρχείων | Αναζήτηση | 12 Ενεργοί επισκέπτες 
.::
Τρ,  25 Σεπτεμβρίου 2018

 Επιλογές
 :: Αρχική Σελίδα
 :: Βιογραφικό
 :: Φωτογραφίες
 :: Contact
 Αρθρα- Μελέτες
 :: ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 :: Δ' ΚπΣ
 :: ΕΛΑΙΩΝΑΣ
 :: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 :: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 :: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
 :: Αναφορές
 :: Απολογισμός 2001-2006
 :: ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 :: Λοιπά
 :: Μελέτες
 :: Παρεμβάσεις στο Δ.Σ.
 :: Προτάσεις Δ.Ε.
 Εργαλεία
 :: Βιβλίο επισκεπτών
 :: Λήψη αρχείων
 :: Συζητήσεις
 :: Φωτ.Αλμπουμ
 Δελτία Τύπου
 :: Δελτία τύπου
 Πληροφορική
 :: SIAMS.Τί είναι
 :: SIAMS.EU
 :: SIAMS.Arch.Model
 :: SIAMS.Site
 :: Teleshipping.What is?
 :: Teleshipping-Details
 :: Teleshipping-Weather
 de Profuntis
 :: .Ιστορικά
 :: Δελφικά (147)
 :: Μη με ακούς
 :: Νεανικές ασκήσεις 1
 :: Νεανικές ασκήσεις 2
 :: Νεώτερα
 :: Πεζά σχεδιάσματα
 :: Στίγματα λόγου & Χρόνου
 Ορισμοί
 :: @Portal
 :: Οροι χρήσης
 :: Προσωπικά δεδομένα
 Είσοδος
   
    
 Να με θυμάσαι
 :: Εγγραφή
 :: Ξεχάσατε τον κωδικό;

 Counter
Page visited:15564_times
Παρεμβάσεις στο Δ.Σ.
Διευκρινήσεις σχετικά με την Γ.Σ. της ΚΕΕΕ (Κέρκυρα 2-3/5/2008)
Επειδή έγινα δέκτης παρατηρήσεων και σχολίων εκ μέρους αγαπητών φίλων, Προέδρων Επιμελητηρίων, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΚΕΕΕ στην Κέρκυρα, σχετικά με την απουσία μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Επιχειρηματικής κοινότητας ...

της Κέρκυρας από τις εκδηλώσεις και συνεδριάσεις της Γ.Σ., είμαι υποχρεωμένος τόσο από την ιδιότητα μου ως Προέδρου του Εμπορικού Τμήματος, όσο και από την Επιμελητηριακή μου πορεία και ιστορία, να υπερασπιστώ τόσο τους συναδέλφους μου μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κερκύρας όσο και την Κερκυραϊκή Επιχειρηματική κοινότητα. Στα πλαίσια αυτής της υποχρέωσης και επειδή πιθανολογώ, ότι παρόμοιες σκέψεις μπορεί να είχαν και άλλοι Πρόεδροι και Αντιπρόσωποι, με τους οποίους δεν είχα την τιμή να συναντηθώ, λαμβάνω την τιμή να σας απευθύνω την παρούσα επιστολή.

Σας ενημερώνω ότι καμία ενημέρωση δεν υπήρξε ούτε μέσω ΜΜΕ προς την Κερκυραϊκή Επιχειρηματική κοινότητα, ούτε προς τα μέλη του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση, τον χρόνο πραγματοποίησης και το πρόγραμμα εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ. Κανένα σχετικό θέμα δεν συζητήθηκε στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κερκύρας. Καμία αναφορά δεν υπήρξε στον τοπικό τύπο.

Η μοναδική ενημέρωση ήταν μία πρόσκληση η οποία εστάλη κατόπιν παρεμβάσεων, μέσω Fax, το μεσημέρι της Παρασκευής για συμμετοχή στο επίσημο δείπνο. Πρόσκληση ελάχιστα χρήσιμη επειδή, όπως καλώς γνωρίζεται, τα προγράμματα των επιχειρηματιών, και ειδικά στην φάση της πιο μεγάλης έντασης της προετοιμασίας των επιχειρήσεων για την θερινή, τουριστική σαιζόν, δεν είναι τόσο ελαστικά ώστε να επανα-προγραμματίσουν χρόνους και υποχρεώσεις.

Κύριοι,

 Σας καλώ να επαναφέρεται στη μνήμη σας την θέρμη με την οποία η επιχειρηματική κοινότητα της Κέρκυρας και ο Επιμελητηριακός κόσμος, σας είχε υποδεχθεί πριν τέσσερα χρόνια στην Κέρκυρα. Επικαλούμαι αυτήν ακριβώς την ανάμνηση και μαρτυρία σας, προκειμένου, να ζητήσω, να μην χρεώσετε αδιαφορία και αγενή συμπεριφορά στην Κερκυραϊκή Επιχειρηματικότητα και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας.

Σας διαβεβαιώνω ότι ακριβώς όπως και για Σας, έτσι και για την Επιχειρηματική κοινότητα της Κέρκυρας, η φιλοξενία εδώ διακεκριμένων συναδέλφων, από ολόκληρη την Ελλάδα, θα μπορούσε να είναι ευκαιρία τόσο για ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων επί κοινών προβλημάτων, όσο και ευκαιρία γνωριμίας (η οποία αποτελεί τη βάση επιχειρηματικών συναλλαγών). Η μη επίτευξη αυτών των στόχων δεν ήταν απόφαση ούτε της Κερκυραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, ούτε του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κερκύρας.

Τέλος οφείλω να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μου και να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη εκ μέρους της Κέρκυρας, από όσους εξ υμών, κινήθηκαν με ίδια μέσα και φτάνοντας στην ώρα τους στο χώρο της δεξίωσης, βρέθηκαν μπροστά σε κλειστές πόρτες. Τους διαβεβαιώνω ότι το ατυχές αυτό περιστατικό δεν χαρακτηρίζει ούτε την Κέρκυρα, η οποία αποτελεί τόπο ιστορικά φιλόξενο από την εποχή της Ομηρικής Οδύσσειας, ούτε και το αρχαιότερο Επιμελητήριο της Ελλάδος.
 Δημοφιλείς σελίδες
 :: Βιογραφικό
 :: Προτάσεις Δ.Ε.
 :: Παρεμβάσεις στο Δ.Σ.
 :: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 :: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 Παρόμοιες
 :: Πρόταση για την κρίση 11-12-2008 
 :: Θέμα Επιμελητήριο Ζακύνθου (επί της καταγγελίας) 10-11-2008 
 :: Διευκρινήσεις σχετικά με την Γ.Σ. της ΚΕΕΕ (Κέρκυρα 2-3/5/2008)  
 :: Περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων 18/4/2008 
 :: Περί προγραμμάτων (12/6/2008) 
 :: Επί προσωπικού (30/9/2008) 
 :: Αδρανή υλικά (30/9/2008) 
Copyright 2002 -2004© Othon Michalas website - all rights reserved
@portal